Ediția a IV-a a Conferinței naționale „Prevenirea și combaterea spălării banilor. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale” – 27 ianuarie 2022

Vă invităm să luați parte la Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale”, ediția a IV-a, organizată ONLINE de Grupul editorial Universul Juridic și Academia de Studii Economice din București – Facultatea de Drept  joi, 27 ianuarie 2022, începând cu ora 10:00.

Această conferință, al cărei partener este și Camera Auditorilor Financiari din România, se va desfășura în format ONLINE pe portalul www.universuljuridic.ro.

Desfășurarea evenimentului este coordonată de moderatori reprezentativi pentru domeniul abordat, precum și de vorbitori recunoscuți ca experți în domeniile dumnealor de practică.

Membrii CAFR beneficiază de o reducere de 20% din taxa de participare, prin completarea formularului de înscriere următor: https://www.universuljuridic.ro/discount-conferinta-nationala-prevenirea-si-combaterea-spalarii-banilor-impactul-noii-legi-asupra-profesiilor-liberale-editia-a-iv-a/

Pentru a beneficia de reducere, membrii CAFR trebuie să selecteze profesia de ”Auditor financiar”.

Participarea la această conferință este echivalată de CAFR cu 6 ore de pregătire profesională continuă nestructurată.

Postat 17.01.2022