Prin intermediul solicitării adresate de Ambasada Republicii Moldova în România prin intermediul Ministerului Energiei din România, dorim să vă aducem la cunoștință faptul că Agenția Proprietății Publice din Republica Moldova a lansat licitația publică cu privire la efectuarea auditului independent al datoriei S.A. ”Moldovagaz” față de S.A. ”Gazprom” și factorii finali pentru gazul livrat consumatorilor de pe partea dreaptă a Nistrului, în vederea achiziției serviciilor corespunzătoare.

 Licitația a fost lansată pe platforma publică MTender, în regim open tender, subiectul licitației constituind procurarea serviciilor de audit independent al datoriei S.A. ”Moldovagaz” față de S.A. ”Gazprom” și S.R.L. ”Factoring Finance” pentru gazele livrate consumatorilor de pe partea dreaptă a Nistrului.

Documentația necesară pentru participarea la această licitație este disponibilă pe pagina de internet: https://mtender.gov.md/en/tenders/ocds-b3wdp1-MD-1643982802418

 Avem rugămintea să diseminați această informație către colegii și colaboratorii dumneavoastră, auditori financiari, potențial interesați să participe la această licitație.

Postat 02.03.2022